Skip to content

Vastgoedregisseur Ontwikkeling

Landelijk, Zuid-Holland, Nederland€ 4.757 - € 6.407 per maandExtern W&S

Functieomschrijving

Landelijk behoefte, 32-40 uur per week en voor 12 maanden met opvolgend een vast dienstverband

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil?

Zoek jij na een succesvolle start als vastgoedontwikkelaar een mooie maatschappelijke opgave? En word je enthousiast van het idee om te zorgen voor de ontwikkeling en realisatie van de juiste opvanglocaties voor het COA? Dan ben jij misschien wel de nieuwe vastgoedregisseur Ontwikkeling die wij zoeken. Het COA werkt al jaren aan een stabiele vastgoedportefeuille voor opvang van asielzoekers. Deze opgave wordt steeds complexer en omvangrijker en kent steeds meer uitdagingen, ook op gebieden zoals stikstofuitstoot, duurzaamheid, flexibiliteit, circulariteit en biodiversiteit. Ben jij de door de wol geverfde, enthousiaste, innovatieve vastgoedontwikkelaar met een hands-on-mentaliteit, die een bijdrage wil leveren aan deze sociale opgave? Lees dan snel verder, want wij bieden een prachtige missie, professionaliteit, flexibiliteit en collegialiteit.


Jouw rol als Vastgoedregisseur Ontwikkeling

Je werkt aan zeer diverse projecten. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van een geheel nieuw asielzoekerscentrum (azc), maar ook met het razendsnel omzetten van bijvoorbeeld een kantoorgebouw naar een tijdelijke opvanglocatie. Je bent verantwoordelijk voor herstructurerings-, sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten op diverse locaties in Nederland, binnen een bestuurlijk complexe omgeving. Je coördineert alle ontwerp- en uitvoeringsstadia van grote bouwkundige projecten. Je begeleidt aanbestedingen en beoordeelt contracten en overeenkomsten. Je stelt integrale besluitvormingsstukken op en legt deze voor binnen het COA en bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Je draagt zorg voor interne afstemming met vastgoedregisseurs Exploitatie, business control, juridische zaken, beleidsadviseurs en (in)direct betrokken collega’s afdelingen zoals locatiemanagers, ICT-adviseurs en huismeesters.


Naast de diversiteit van projecten is ook de scope van projecten heel verschillend. In het kader van duurzaam vastgoedmanagement wordt er nu steeds meer ontwikkeld met oog op de toekomst. We bouwen bijvoorbeeld duurzame en zorgvuldig ontworpen woningen die later toegevoegd kunnen worden aan de voorraad van de lokale woningcorporatie, gemeente of dienst kunnen gaan doen als studentencampus. Dit zorgt niet alleen voor een betere aansluiting met de leefomgeving maar ook voor een duurzamer product.


Wat bieden wij?

Wij bieden je een prachtige missie, in een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische organisatie met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en vrijheid om je uren flexibel in te delen.

 • Salaris: afhankelijk van je ervaring tussen de €4.757 en €6.407, -o.b.v. 36 uur.
 • Dienstverband: 36 uur per week (4x9 kan en in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een-leaseauto, pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget en een individueel Keuzebudget van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • Vakantieverlof: 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
 • Afwisseling: de variatie tussen nieuw te ontwikkelen vastgoed, herbestemming van leegstaand vastgoed zoals zorgcomplexen of kantoren of het tijdelijk in gebruik nemen van vastgoed maakt deze functie ongelofelijk afwisselend.
 • Ruimte voor ontwikkeling: wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Vereisten

 • Opleiding: je beschikt over een relevante hbo opleiding (bouwkunde/ installatie/ vastgoed) en hebt affiniteit met facilitaire, financiële en juridische zaken.
 • Werkervaring: je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de vastgoedbranche als projectleider bij een woningcorporatie, ontwikkelaar, gemeente of adviesbureau. Ervaring met aanbestedingstrajecten is een pré.
 • Vaardigheden: je bent communicatief vaardig, je kunt omgaan met dynamiek en je voelt je thuis in een informele organisatie die bezig is veranderingsslagen te maken. Je weet je staande te houden in een politiek bestuurlijk gevoelige omgeving en kunt omgaan met gevoelige informatie, je kunt stevig en zakelijk onderhandelen met oog voor de doelstelling van het COA en duurzame relaties. Je bent flexibel, resultaatgericht en kunt omgaan met weerstanden en belangentegenstellingen. Je kan goed samen werken met collega’s, externen en je weet ze te betrekken en aan te sturen om de gevraagde doelen te kunnen behalen.
 • Persoonlijkheid: je bent zelfstandig, daadkrachtig, stressbestendig, collegiaal en integer.
 • Flexibiliteit: je past plannen aan als de omstandigheden daar aanleiding toe geven en je staat open voor onregelmatige werktijden.
 • VOG: wil je werken bij COA? Dan vragen we een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en alle collega’s leggen de eed of belofte af.


Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Frank Boland via 06 3449 2780 of stuur een mail naar frank@tripledetachering.nl

of