Skip to content

Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening

Hoofddorp / Randstad, Noord-Holland, NederlandDetachering/ Loondienst

Functieomschrijving

32-40 uur per week, jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband


Ter versterking van onze eigen organisatie zoeken wij een Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening. Als Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening bij Triple adviseer je, naast dat je meebouwt aan onze eigen organisatie, onze opdrachtgevers (overheden en ingenieursbureaus) over vraagstukken binnen het ruimtelijk domein. Je stelt ruimtelijk beleid op en adviseert bestuur, initiatiefnemers en inwoners over dit beleid. Je beoordeelt en adviseert over principeverzoeken en begeleidt bestemmingsplan- en omgevingsplanprocedures. Hiervoor onderhoud je contact met het gemeentebestuur en met betrokkenen en ga je erop uit om informatie op te halen. Samen met de betrokkenen probeer je voor elk plan of vraag de beste oplossing te vinden. Binnen je functie kunnen ook werkzaamheden vallen binnen specifieke beleidsterreinen zoals verkeer, duurzaamheid en economie.


Triple is een jong en ambitieus detacherings- en adviesbureau in het ruimtelijk domein. Onze missie is het bijdragen aan een mooiere leefomgeving. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en een netwerk van gepassioneerde specialisten.


Wat bieden wij?

  • Een goed salaris conform de Cao Gemeenten.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
  • Ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en opdrachtmanagement.
  • Enthousiaste en benaderbare collega's met brede expertise binnen het fysieke domein.
  • Teamuitjes, intervisiemiddagen en borrels.
  • Opdrachten bij publieke organisaties die bij jou passen.


Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Frank Boland via 0634492780 of stuur een mail naar frank@tripledetachering.nl.
Direct solliciteren kan uiteraard ook.


Vereisten

  • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding Rechten (met specialisatie Omgevingsrecht), Planologie of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring opgedaan bij een gemeentelijke organisatie of aan bureauzijde.

of