Skip to content

Financieel Administratief Medewerker

Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.500 per maandTriple Intern

Functieomschrijving

Financieel Administratief Medewerker
Zodra je de deur uitloopt en om je heen kijkt heb je te maken met de fysieke leefomgeving. Hoe is jouw straat ingericht? Zijn er voldoende scholen, winkels, terrassen en kinderopvangmogelijkheden in de buurt? Is er een goede balans in het huizenaanbod? Zijn er genoeg parken in de omgeving en voldoen die aan de wensen van buurtbewoners? Hoe zorgen we met zijn allen dat de wijk schoon en duurzaam blijft voor volgende generaties? Hoe om te gaan met klimaatverandering?

Allemaal vraagstukken waar de specialisten van Triple zich mee bezig houden. Dit doen zij voor gemeenten, provincies of andere overheidsinstellingen en uiteindelijk de samenleving. Samen werken we zo aan een mooiere leefomgeving.

Over Triple
Triple is medio 2020 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een team gepassioneerde professionals, deels werkend op kantoor in Hoofddorp en deels bij onze opdrachtgevers. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en het leveren van kwaliteit. Triple is een jonge organisatie met alle kansen en uitdagingen die dat met zich meebrengt. Veel pionieren, veel zelf doen, niet alles is al geregeld, maar ook veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Omschrijving

Om onze groei verder door te zetten zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. In deze rol werk je vanuit ons kantoor in Hoofddorp en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en verbeteren van de administratieve en financiële processen binnen Triple. Denk hierbij aan het verzorgen van de uitgaande facturatie en de creditering, het verwerken van de inkomende facturenstroom, grootboekadministratie, opstellen, verwerken en controleren van aangiftes omzetbelasting, opstellen van overeenkomsten, salarisadministratie en ondersteunen bij urenregistratie. Daarnaast help je onze interne processen te verbeteren en professionaliseren.


Je hebt oog voor detail, bent alert op fouten en denkt graag mee over het inrichten van processen en procedures. Er is voldoende ruimte voor verbetering, dus input en ideeën worden zeer gewaardeerd!


Wat bieden wij?

 • Afhankelijk van je ervaring €2.500,- tot € 3.500,- per maand op basis van 40 uur.
 • Een telefoon en laptop.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • Lunch op kosten van de zaak in ons uitgebreide bedrijfsrestaurant.
 • Een fijne werkplek met terras en groen op 5 minuten loopafstand van station Hoofddorp.
 • Veel werkplezier met humor en uiteraard de afsluitende vrijdagmiddagborrel.
 • De vrijheid om je creativiteit en input te delen in relatie tot de ontwikkeling van Triple.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • MBO+/ HBO werk- en denkniveau binnen financiële bedrijfskunde.
 • Ervaring in een financiële/ boekhoudkundige rol, opgedaan binnen een organisatie actief in de arbeidsbemiddeling/ detachering.
 • Je bent secuur, oplossingsgericht en cijfermatig sterk.
 • Je denkt graag mee over de verdere ontwikkeling van Triple.
 • Daarnaast werk je graag in een ontspannen werkomgeving met veel ruimte voor humor.


Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Frans Kenter via 06 3417 0422 of stuur een mail naar frans@tripledetachering.nl.
Direct solliciteren kan uiteraard ook.

of