Skip to content

Adviseur Geluid & Lucht

-, Utrecht, NederlandDetachering/ Loondienst

Functieomschrijving

32 tot 36 uur per week, startdatum in overleg


Wil je bijdragen aan een gezonde leefomgeving? Zoek je een functie waarbinnen je verschillende rollen mag vervullen en waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit wellicht jouw toekomstige baan!


Als adviseur Geluid & Lucht gaat je functie er zo uit zien:

We bieden een breed aanbod aan werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren over ruimtelijke ordeningsprojecten vanuit perspectief verkeerslawaai en/of bedrijven- en industrielawaai en/of luchtkwaliteit en het onderhouden van diverse datasets en kaarten zowel voor geluid als lucht. Maar ook kun je aan de slag met het uitvoeren van geluidsmetingen bij festivals of inwoners helpen met het achterhalen van de bron van geluidshinder en bijdragen aan een oplossing.

In deze functie is het opbouwen van kennis en ervaring een belangrijk aspect. Daarbij is er ruimte om binnen de breedte van de taakvelden te ontdekken waar je energie van krijgt en op welke deelaspecten jij je ontwikkelt tot dé specialist in onze regio.

Om effectief te kunnen adviseren, houd je contact met onze interne collega’s, maar ook met de collega’s bij gemeenten. Zo kun je integraal werken en houd je een goed beeld van de lokale situatie en politieke gevoeligheden. Je bent zelfstandig, proactief (ook als het gaat om het ondersteunen van jouw collega-adviseurs) en je werkt projectmatig. Als teamspeler benut je de kwaliteiten van je collega’s om samen meer te bereiken.


Het zwaartepunt van je werkzaamheden en je meerwaarde voor ons team ligt nadrukkelijk op de discipline geluid. We gaan ervan uit dat je nog lang niet alle inhoudelijke kennis beheerst. We zorgen in afstemming met jou voor een traject waarin je gefaseerd verbreedt en en/of specialiseert op specifieke onderdelen.

Het team van ongeveer 15 personen is een groep gedreven professionals die staan voor hun vakgebied. We werken zelfstandig, sparren inhoudelijk veel onderling, we houden van een informele sfeer en wisselen thuiswerken af met dagen op kantoor.


Wat bieden wij?

 • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de € 3.396 en € 5.009 bruto per maand.
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
 • Laptop en telefoon.
 • Ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en opdrachtmanagement.
 • Enthousiaste en benaderbare collega's met brede expertise binnen het fysieke domein.
 • Teamuitjes, intervisiemiddagen en borrels.
 • Opleidingsmogelijkheden als cursussen, trainingen en/ of persoonlijke coaching.
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Vereisten

Je bent besluitvaardig, weet je keuzes goed te onderbouwen en je bent leergierig om relevante wet- en regelgeving bij te houden. Als teamspeler werk je op een prettige manier samen met collega’s en ben je actief betrokken bij projecten voor de leefomgeving. Verder beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde mbo+/hbo-opleiding, bij voorkeur met technische/milieukundige achtergrond;
 • 0-3 jaar relevante werkervaring, als starter met stage ervaring ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren;
 • Je hebt een persoonlijke drijfveer om je in te zetten voor een gezonde leefomgeving en de ambitie om je binnen de specialismen geluid en lucht te ontwikkelen tot een echte specialist;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de Omgevingswet is een pre, maar geen vereiste. Het is wel belangrijk dat je wil hebt om de kennis te vergaren;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Aantoonbare ervaring en vaardigheid met GIS is een pre, maar geen vereiste.

Ben jij een medior of senior in dit vakgebied? Er is veel mogelijk bij deze opdrachtgever. We nodigen jou dan ook graag uit om te solliciteren! 


Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Raquel Rodriguez Cortes via 0639334016 of stuur een mail naar raquel@tripledetachering.nl
Direct solliciteren kan uiteraard ook.

of