Skip to content

Adviseur Afval

Arnhem, Gelderland, NederlandInterim/ ZZP

Functieomschrijving

De gemeente
Arnhem is met meer dan 165.000 inwoners de 12e gemeente van het land. Een diversiteit aan inwoners maakt de stad tot wat ze is. Arnhem is een gemeente waar de stedelijke dynamiek, de natuurrijke leefomgeving en economische kracht elkaar versterken. Wij kennen een rijke historie en zijn de hoofdstad van de provincie Gelderland. Bij de gemeentelijke organisatie werken ongeveer 1100 betrokken en bevlogen medewerkers die zich iedere dag inzetten voor de stad, de inwoners, bezoekers, bedrijven en instellingen.


Cluster Openbare Ruimte

Het cluster Openbare Ruimte houdt de Arnhemse buitenruimte in vorm. Arnhem groen, schoon, heel, veilig en bereikbaar houden is ons doel en dat doel is best een uitdaging. Maar… door passie en kennis van de stad en haar gebruikers boeken we keer op keer mooie en zichtbare resultaten. ‘Samendoen’ is hierbij ons sleutelwoord. Wij samen met bewoners, bedrijven, opdrachtgevers en de politiek. Alleen bereik je niets, met elkaar bereik je bijna alles!


De functie

Als Adviseur Afval krijg je bij de Gemeente Arnhem alle ruimte om de gemeentelijke ambities rond afvalscheiding, klimaatbewustzijn en kwaliteit van de openbare ruimte waar te maken. Samen met jouw collega’s voer je het afvalbeleid uit en ontwikkel je nieuw beleid door lokale - en landelijke ontwikkelingen in beleidskeuzes te vertalen. Verder ben je nauw betrokken bij aanbestedingen en contractmanagement. Arnhem is een regiegemeente die de afvalinzameling en -verwerking aan private partijen uitbesteedt.

De belangrijkste werkzaamheden die jij hebt:

 • Je gaat uiteenlopende projecten rond afval en stadsreiniging opzetten, van onderzoek tot uitvoering. Dit doe je volgens een wijkgerichte aanpak, met veel aandacht voor communicatie op maat;
 • Bijhouden van alle landelijke en regionale afvalontwikkelingen en -spelregels. Door bijvoorbeeld een voortdurend beroep te doen op je uitgebreide netwerk;
 • Contractmanagement met onze inzamel- en verwerkingspartners op zowel uitvoerend als strategisch niveau.


Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris (afhankelijk van je ervaring) conform de Cao Gemeenten en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en opdrachtmanagement.
 • Reiskostenvergoeding van €0,19/ €0,21 per kilometer
 • Een netwerk van enthousiaste professionals binnen het fysieke domein en overlappende passie binnen het werkveld.
 • Deze opdracht is ook op ZZP basis in te vullen.


Vereisten

Wie ben jij?

Jouw uitgebreide werkterrein vraagt om een brede visie op afval en stadsreiniging. Je hebt inzicht in situaties, problemen en processen, dit betekent dat je goed bent in het uiteenrafelen van processen en overzicht houdt op het geheel. Je werkt ordelijk en bent goed in het stellen van prioriteiten. Bovendien beschik je over het talent om zaken helder over te brengen én voor elkaar te krijgen. Je spreekt en schrijft in begrijpelijke taal en je kan je taalgebruik aanpassen aan het niveau van een ander. Daarnaast weet je je collega’s te inspireren met je positieve, opgeruimde karakter en creatieve oplossingen. En verder:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Ruimte relevante werkervaring met advies- en projectmanagement
 • Je bent analytisch, communicatief vaardig en kunt hoofd- en bijzaken makkelijk van elkaar scheiden.


Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Frank Boland via 06 3449 2780 of stuur een mail naar frank@tripledetachering.nl. 

Direct solliciteren kan uiteraard ook!

of